وضعیت فعالیت رستوران‌های تهران در ایام نوروز و رمضان

رستوران‌های دارای مجوز اماکن با شرایط خاص اجازه فعالیت در روزهای ماه رمضان را دارند.

به گزارش خبرنگار‌ پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران گفت:تنها برخی از رستوران‌های دارای شرایط خاص فعالیت در ماه مبارک رمضان که دارای مجوز از اداره اماکن هستند می‌توانند در طول روز با حفظ شئونات ماه رمضان فعالیت کنند و مابقی رستوران‌ها بعد از افطار باید به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

حسن فهمیده  در پاسخ به این سوال که شرایط و ضوابط فعالیت رستوران‌ها در ماه رمضان و ایام عید به چه صورت خواهد بود؟ گفت:برخی از رستوران‌ها را که در مناطق اسکان مسافران نوروزی، مسیر عبور و مرور آن‌ها یا مکان‌های حساس مانند بیمارستان‌ها بود شناسایی و به اداره اماکن معرفی کردیم تا مجوز فعالیت آن‌ها در این ایام صادر شود.وی افزود:نظارت بر رستوران‌ها از ابتدای ماه رمضان و در ایام عید انجام خواهد شد. در مراکز پرتردد و مهم بازرسان اتحادیه مستقر خواهند بود تا به شکایت مسافران و شهروندان رسیدگی کنند.                                                                                                             رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران اضافه کرد:در اتحادیه نیز شیفت رسیدگی به شکایات نیز داریم. همچنین سامانه «رسابان» نیز قابلیت ثبت آنلاین شکایات را دارد. فقط رستوران‌های دارای شرایط خاص فعالیت در ماه مبارک رمضان که دارای مجوز از اداره اماکن هستند، می‌توانند در طول روز با حفظ شئونات ماه رمضان فعالیت کنند و مابقی رستوران‌ها بعد از افطار باید به فعالیت‌های خود ادامه دهند.                                                                                  فهمیده در ادامه به ضوابط و شرایط فعالیت رستوران‌ها در ماه رمضان اشاره کرد و گفت:ین ضوابط شامل پوشاندن کامل شیشه‌ها به‌طوری که فضای سالن از بیرون قابل رویت نباشد، رعایت حجاب و عفاف، جلوگیری از انتشار بو و عرضه خوراک‌های دودزا، جلوگیری از تجمع مشتریان بیرون از واحد صنفی، جلوگیری از تجمع پیک بیرون از واحد صنفی، عدم انتشار تصویر خوراکی در فضای مجازی، ممنوعیت استعمال و عرضه دخانیات، جلوگیری از استعمال دخانیات توسط پیک بیرون از واحد صنفی، ممنوعیت روزه‌خواری متصدیان و کارکنان واحد و عرضه خوراک بیرون بر در کیسه‌های غیرشفاف است. تلاش می‌کنیم که شئون ماه رمضان حفظ شود و از مسافران نوروزی هم به‌درستی پذیرایی شود.فهمیده در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا کباب، ‌ جوجه‌کباب، چلوخورش و… قیمت‌ مصوب دارند؟ گفـت:امکان تعیین قیمت مصوب در این بخش وجود ندارد؛ زیرا قیمت غذاها در هر رستوران بر اساس منطقه، هزینه سربار و اوزان مواد غذایی متفاوت است. بر اساس یک چارچوب مشخص که با فرمول هزینه سربار به‌علاوه هزینه مواد اولیه ضرب در ۲۰ درصد سود به دست می‌آید قیمت‌ها بررسی می‌شود و اگر رستوران‌ها این فرمول را رعایت کنند منوی قیمتی آن‌ها تایید می‌شود. بر منوی رستوران ها نظارت داریم تا خارج از چارچوب تعیین شده نباشد.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.