ارائه ۱۳ ابرپروژه پیشران از سوی وزارت صمت در روزهای آینده

وزیر صمت از ارائه فهرست ۱۳ ابر پروژه پیشران از سوی وزارت صمت طی روزهای آینده خبر داد و اعلام کرد شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در این ابر پروژه‌ها به‌صورت انفرادی و یا همکاری تیمی فعالیت کنند.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی به نقل از وزارت صمت، «عباس علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت، در نشست با اعضای انجمن ملی شرکت‌های دانش‌بنیان، ضمن بیان مطلب فوق گفت: مقصودمان خلق و نوآوری است زیرا از مسیر علم و دانش می‌توان به دستاوردهای بزرگ دست یافت.

وی بر حمایت کامل از شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد و افزود: هیچگونه بن‌بستی در مسیر وجود ندارد و در صورت رسیدن به درب‌های بسته، باید راه جدیدی را پیدا کرد.

وزیر صمت با تاکید بر اینکه قیمت ارز باید واقعی باشد، خاطرنشان کرد: باید راه را برای شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها باز کنیم ولی راه‌ دانش‌بنیان بودن را؛ یعنی از شرکت‌های دانش‌بنیانی که راه جدیدی را پیدا کرده و برای مساله‌ای که هیچکس نمی‌تواند آن را حل کند، راه‌حل مناسبی پیدا کنند، حمایت کرد.

وی از ارائه فهرست ۱۳ ابر پروژه پیشران از سوی وزارت صمت طی روزهای آینده خبر داد و اعلام کرد شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در این ابر پروژه‌ها به‌صورت انفرادی و یا همکاری تیمی فعالیت کنند.

علی‌آبادی با بیان اینکه ارزش افزوده در دانش است، گفت: با تغییر و ایجاد ارزش افزوده در مواد اولیه می‌توان آن‌ها را ارزش مالی بیشتری به بازارهای داخلی و بین‌المللی عرضه کرد.

در بخش دیگری از این نشست «علی بابایی» مدیرکل دفتر فن‌آوری و نوآوری وزارت صمت، با اشاره به اهمیت تشکیل تشکل برای شرکت‌های بزرگ های‌تک گفت: طبق اساسنامه تشکیل انجمن ملی شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌هایی که ۴ ویژگی جدی (صددرصد خصوصی باشند، دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت صمت باشند، دانش‌بنیان تولیدی نوع یک بوده و در نهایت حد فروش سالیانه مشخص داشته باشند) را دارا باشند، می‌توانستند وارد این انجمن شوند.

وی با بیان اینکه کمتر از ۷۰ شرکت چنین شرایطی داشتند و در نهایت ۳۱ شرکت عضو این انجمن شدند، در ادامه سه هدف اصلی تشکیل این انجمن را برای حاضران در این نشست مطرح کرد.

گفتنی است، در این نشست که «سیدمحمدموسوی» معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات، «علی بابایی» مدیرکل دفتر فن‌آوری و نوآوری، «عبدالناصر آزادبخت» مدیرکل دفتر صنایع تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی وزارت صمت هم حضور داشتند، اعضای انجمن ملی شرکت‌های دانش‌بنیان هم مشکلات و دغدغه‌های خود را در حوزه تولید و صادرات محصولات در این حوزه را مطرح کردند.

در نهایت وزیر صمت از آنها خواست تا مسائل مطرح شده در این نشست را به‌صورت مکتوب ارائه کنند تا برای بررسی و رفع آنها اقدامات عملی‌تری صورت گیرد.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.