پرداخت نکردن عوارض آزادراهی چقدر جریمه دارد؟

برای پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراه، کافی است به جای اینکه این کار را از طریق باجه‌های عوارضی انجام دهید، از لاین‌هایی که برای پرداخت الکترونیکی عوارض ایجاد شده، عبور کنید، بدین‌ترتیب بدون اینکه نیازی به توقف باشد، می‌توانید این کار را بعدا از طریق گوشی‌های تلفن همراه و سامانه‌های الکترونیکی انجام دهید.

به گزارش رخداد اقتصادی؛ پرداخت عوارض الکترونیکی آزادراهی تا دو هفته هم زمان دارد و در صورتی که در این مدت نتوانید مبلغ لازم را بپردازید، جریمه می‌شوید که برای وسایل نقلیه مختلف، متفاوت است.
پرداخت عوارض آزادراهی در سفر یکی از الزامات برای راننده هنگام مسافرت است که با الکترونیکی شدن این پرداخت، کار تا حد زیادی آسان شده، کاهش زمان سفر، کاهش مصرف سوخت، صرفه‌جویی در استهلاک خودرو، پرداخت آسان عوارض، کاهش خرابی‌های رویه‌های آسفالتی در محل توقف دروازه‌های عوارض بخشی از مزایای الکترونیکی شدن اخذ عوارض در آزادراه‌های کشور است.

جریمه عدم پرداخت نکردن عوارض آزادراهی برای خودروهای سواری، وانت، مینی‌بوس و کامیونت ۴۰ هزار تومان، برای کامیون‌های دو محور و اتوبوس ۵۰ هزار تومان و برای کامیون‌های سه محور، تریلی و نفتکش ۹۰ هزار ریال تعیین شده است.

البته طبق بودجه ۱۴۰۲، وزارت راه و شهرسازی مکلف است در تعیین نرخ عوارض جاده‌ای به‌صورت پلکانی عمل کند تا حقوق کاربرانی که به‌ موقع نسبت به پرداخت عوارض اقدام می‌کنند، رعایت و انگیزه لازم برای پرداخت به ‌موقع عوارض حفظ شود؛ این بدان معناست که در صورت پرداخت نکردن عوارض در موعد مقرر، مبلغ جریمه با گذشت زمان افزایش می‌یابد.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.