مصرف گوشت مردم ۶۰ درصد کم شد

رئیس شورای تامین دام کشور گفت: در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستوران‌ها و تالارها مصرف گوشت قرمز حدود ۶۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛ «منصور پوریان» افزود: بیشترین مصرف گوشت قرمز به‌ویژه در شب عید و ایام نوروز مربوط به رستوران‌ها، تالارها، هتل‌ها، طباخی‌ها و کبابی‌ها است.

وی اظهار کرد: با توجه به بارندگی‌ها و شرایط آب و هوایی و زایش‌های بهاره روند جمعیت تولیدی دام سبک و سنگین رو به افزایش است که همین امر نگرانی‌هایی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

منبع: روزنای دنیای اقتصاد

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.