امنیت منطقه باید به دست کشورهای منطقه تامین شود

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه حضور آمریکا در منطقه سازنده نیست، گفت که سرنوشت این منطقه باید به دست کشورهای منطقه ساخته و بالنده شود.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی به نقل از روابط عمومی معاونت اجرایی رییس جمهور، محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور در مراسم روز ملی عربستان سعودی در تهران، با اشاره به تحولات منطقه و روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه، حضور قدرت‌های فرامنطقه‌ای را عامل تقویت ثبات و امنیت منطقه ندانست و بر نقش کشورهای منطقه در تعیین سرنوشت خود تاکید کرد.

قائم‌پناه در این مراسم که به مناسبت روز ملی عربستان سعودی برگزار شد، همچنین به تحولات اخیر منطقه و حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران اشاره کرد و مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره ضرورت حفظ امنیت و ثبات منطقه را تشریح کرد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور در سخنان خود اظهار کرد: حضور آمریکا در منطقه سازنده نیست و سرنوشت این منطقه باید به دست کشورهای منطقه ساخته و بالنده شود.

قائم‌پناه در ادامه با اشاره به حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: با کمال تأسف در پایان سال گذشته شاهد تجاوز ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان در ماه مبارک رمضان بودیم. این اقدام تجاوزکارانه در میانه مذاکرات سیاسی صورت گرفت و بار دیگر نشان داد آمریکا از هیچ خدعه‌ای برای نیل به نیات شوم خود فروگذار نخواهد بود.

وی با انتقاد از اقدامات آمریکا در منطقه افزود: آمریکا با این اقدام خود به کشورهای منطقه و ملت‌های آن خیانت کرد و نه‌تنها در جهت تقویت ثبات و امنیت اقدام نکرد، بلکه با مخاطره‌جویی ابلهانه و منفعت‌نگری یک‌جانبه آن و رژیم منفور صهیونیستی که در رویای خام و غیرقابل تغییر اسرائیل بزرگ می‌باشد، منطقه را در ورطه نابودی و جنگ قرار داد.

وی افزود: در حال پیشبرد روابط خود با همسایگان بودیم که این حمله ددمنشانه با شهادت طیف وسیعی از ایرانیان شامل دختران مظلوم مدرسه شجره طیبه میناب، کودکان لامرد، شهروندان و دولتمردان و فرماندهان نظامی و در رأس همه آنها قائد شهید حضرت آیت‌الله عظمی سید علی حسینی خامنه‌ای رحمت‌الله علیه همراه شد و ثبات و امنیت منطقه را تحت تأثیر خود قرار داد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به روابط کشورهای منطقه و تلاش برای حفظ مناسبات دوستانه اظهار کرد: این منطقه دشمنانی دارد که از تلاش برای برهم زدن دوستی ما لحظه‌ای غافل نیستند؛ نباید اجازه داد که نیات پلید آنها تحقق پیدا کند.

قائم‌پناه در پایان گفت: جمهوری اسلامی ایران با عنایت الهی و تحت زعامت حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای سربلندتر از قبل از این آزمون ملی و منطقه‌ای بیرون خواهد آمد.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.