ترابی در گفت‌وگو با رخداد اقتصادی:

اعاده به کار دبیر مناطق آزاد، نوعی دهن کجی به قانون است/ مجلس مقابل بی‌قانونی در شورای عالی مناطق آزاد خواهد ایستاد

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: اعاده به کار دبیر مناطق آزاد، نوعی دهن کجی به قانون است و مجلس مقابل بی‌قانونی در شورای عالی مناطق آزاد خواهد ایستاد.

ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف آباد در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛ درباره تخلف صورت گرفته در شورای عالی مناطق آزاد و تداوم فعالیت دبیر آن یعنی آقای بانک، با وجود حکم بازنشستگی‌اش، اظهار کرد: ادامه کار بازنشستگان در صورتی که قانون آن‌ها را صراحتا از این کار منع کرده اما با وجود این همچنان مشغول به کار هستند، در واقع نوعی دهان کجی به قانون محسوب می‌شود. بروز چنین مسائلی از سوی دولت، ناشی از ضعف دستگاه‌ها و نهادهای نظارتی از اجرای صحیح وظایف است، در حالی که قانون منع بکارگیری بازنشستگان ضمانت اجرای لازم را هم دارد. همچنین در قانون، مجازات کافی و بازدارنده درنظر گرفته شده و حتی از باب مسوولیت مدنی نیز حقوق و دریافتی چنین افرادی قابل استرداد است.

*انفعال وزارت اقتصاد در این خصوص جای تعجب است

نماینده مردم نجف آباد در مجلس ادامه داد: نمایندگان از دستگاه قضایی خصوصاً از سازمان بازرسی کل کشور انتظار دارند تا این سازمان گزارشی را پیرامون تخلفات شکل گرفته دولت در این خصوص را تهیه و به مراجع قضایی ارسال کند.همچنین سازمان بازرسی باید مجلس را هم در جریان روند اقدامات صورت گرفته بگذارد. اما سوال اینجاست که چرا چنین تخلف آشکاری از سوی وزیر اقتصاد پیگیری و با آن برخورد نمی‌شود، انفعال دولت و وزارت اقتصاد در این باره تعجب آور و غیر قابل توجیه است.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس افزود: طبق ماده دو قانون بازرسی کل کشور، به این سازمان اجازه داده می‌شود تا گزارشات خود را به کمیسیون اصل 90 مجلس نیز ارجاع دهد، بنابراین رئیس سازمان بازرسی کل کشور باید گزارشات لازم درباره تخلف صورت گرفته را به مجلس و دیگر نهادهای نظارتی ارائه کند. انتظار این است سازمان بازرسی درباره قانون منع بکارگیری بازنشستگان که قانون سازنده و خوبی است و از سویی هم می‌تواند کشور را به سمت جوان گرایی نظام اداری و استخدامی و بکارگیری نیروهای کارآمد سوق بدهد، اقدامات قاطع‌تری را انجام بدهد تا فلسفه تهیه و تصویب آن نیز به هدف خود نزدیک شود. در واقع با اجرایی شدن قانون، راه تصاحب مشاغل بسیاری از جوانان از سوی بازنشستگان مسدود می‌شود و این می‌تواند به احقاق عدالت اجتماعی نیز کمک موثری کند.

*مجلس مقابل بی‌قانونی در شورای عالی مناطق آزاد خواهد ایستاد

ابوالفضل ابوترابی اظهار داشت: بدین ترتیب، مجلس تا زمان تهیه گزارش سازمان بازرسی کل کشور صبر می‌کند تا این سازمان دستورات و اقدامات لازم را انجام بدهد و جلوی بی‌قانونی بروز یافته در شورای عالی مناطق آزاد را بگیرد، اما اگر اقدام خاصی در این باره صورت ندهند، آن وقت ما در مجلس پیگیر موضوع خواهیم شد.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.