انتقال موقت دو شعبه بانک اقتصادنوین

شعب سهروردی جنوبی و لاهیجان، از روز شنبه 24 آذرماه 1403 به محل موقت منتقل شدند و با تکمیل عملیات بازسازی، دو شعبه مذکور به محل‌های اصلی خود باز می‌گردند تا خدمات بانکی را در فضایی به‌روزتر و مطلوب‌تر به مشتریان ارجمند ارائه کنند.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، شعب سهروردی جنوبی و لاهیجان، از روز شنبه 24 آذرماه 1403 به محل موقت منتقل شدند و با تکمیل عملیات بازسازی، دو شعبه مذکور به محل‌های اصلی خود باز می‌گردند تا خدمات بانکی را در فضایی به‌روزتر و مطلوب‌تر به مشتریان ارجمند ارائه کنند.

بر این اساس، شعبه سهروردی جنوبی (کد ۲۰۷) به‌طور موقت به نشانی خیابان مطهری، نرسیده به خیابان یوسفیان، پلاک ۵۴ منتقل شد. شعبه لاهیجان (کد ۳۱۴۱) نیز موقتا به نشانی خیابان شهدا، روبروی مسجد امیرصادق انتقال یافت.

شایان ذکر است، ازآنجاکه خدمات بانک اقتصادنوین به‌صورت یکپارچه در تمامی شعب ارائه می‌شوند، مشتریان این بانک جز در برخی خدمات خاص، محدودیتی در دریافت خدمات بانکی و انتخاب شعبه ندارند و به‌ آسانی می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را از تمامی شعب این بانک دریافت کنند.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.