بارش تابستانی در این استان ها؛ تهران ۳ درجه گرم شد

پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد که بارش تابستانی تا روز پنجشنبه (۱۱ مرداد) در شمال آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل، گلستان، مازندان و گیلان در ساعات عصرگاهی به شکل رگبار پراکنده همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛کارشناس سازمان هواشناسی کشور با اعلام این خبر گفت: «جمعه (۱۲ مرداد) در گلستان، خراسان شمالی و شنبه در گلستان و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و اردبیل نیز در ساعت‌های بعدازظهر و شب بارش پراکنده، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.»پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور نشان می‌دهد که بارش تابستانی تا روز پنجشنبه (۱۱ مرداد) در شمال آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل، گلستان، مازندان و گیلان در ساعات عصرگاهی به شکل رگبار پراکنده همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی ادامه دارد.

کبری رفیعی افزود: «در روز‌های پایانی هفته نیز در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، برخی نقاط استان‌های فارس، هرمزگان و در جنوب کرمان در ساعت‌های بعد از ظهر رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک و در نقاط مستعد تگرگ پیش بینی می‌شود.»

به گفته رفیعی، تا ۵ روز آینده در شمال شرق، شرق، جنوب شرق، جنوب غرب، بخش‌هایی از مرکز و در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، وزش باد شدید، گاهی گردوخاک، پیش بینی می‌شود که کاهش دید و کاهش کیفیت هوا را به دنبال دارد. از پنجشنبه (۱۱ مرداد) تا شنبه (۱۳ مرداد) با توجه به تشدید سرعت وزش باد در برخی ساعت‌ها در شرق کشور طوفان گردوخاک رخ خواهد داد.

تهران نیز با افزایش ۳ درجه‌ای دما، نوسانات دمایی تهران بین ۳۹ و ۲۷ درجه سانتی‌گراد را می‌گذراند.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.