یک شرط مهم کاهش وزن با مصرف آجیل
آجیل حاوی چربی زیادی است و اگرچه چربی آن سالم است، اما مصرف زیاد آن میتواند باعث ایجاد کالری اضافه شود. بنابراین با توجه به مصرف زیاد آن در تعطیلات نوروزی و همچنین در ماه مبارک رمضان باید در حد اعتدال مصرف شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛آجیل مواد غذایی سالمی هستند. اما عوارض زیاده روی در مصرف آنها هم حتماً باید در نظر گرفته شود؛ یعنی همان گونه که میتوانند باعث بهبود سلامت قلب، کاهش کلسترول و حتی کاهش وزن شوند؛ زیاده روی در مصرف آنها به ویژه در ماه مبارک رمضان و بعد از افطار باعث سیری کاذب میشود؛ به گونهای که شخص نمیتواند هنگام افطار دیگر مواد غذایی مورد نیاز خود را دریافت کند.
مزایای مصرف آجیل
مصرف آجیل میتواند انرژی ما را تقویت کند و حتی ممکن است در طول عمر ما نقش زیادی داشته باشد. ضمن آنکه خوردن آنها هم آسان است. یعنی هم میتوانید آنها را به تنهایی و هم در غذاهای مختلف مصرف کنید. اما با مصرف بیش از حد این گونه تنقلات نگرانیهایی به دنبال دارد.
خوردن روزانه آجیل درختی مانند پسته راهی آسان برای تجربه یک میان وعده خوش طعم، مغذی و قابل حمل است که میتواند در طول سال جدید به انسان نشاط بدهد.
علاوه بر این، پسته منبع گیاهی پروتئین کاملی نیزبه شمار میرود. در واقع، ۱ وعده پسته (۱ اونس یا ۴۹ مغز) منبع عالی پروتئین، فیبر، ویتامین B۶، تیامین، فسفر و مس است
عوارض مصرف زیاد تنقلات
معمولاً افراد بهاندازه توصیه شده روزانه مصرف آجیل پایبند نیستند و در خوردن آن زیاده روی میکنند. خصوصاً افراد وقتی شروع به خوردن تخمه میکنند معمولاً بیش ازاندازه آن را مصرف میکنند. در صورتی که پزشکان هشدار میدهند باید مراقب باشند که چه میزان آجیل در روز مصرف میکنند. ممکن است خوردن هر روزه آجیل مفید باشد؛ اما دو روش متفاوت وجود دارد که مصرف بیش از حد آن ممکن است بر سلامتی شما تأثیر منفی بگذارد:
اضافه وزن
با توجه به اینکه آجیل بسیار سیرکننده است، میتواند به کاهش وزن کمک کند. اما نکته قابل توجه آن است که در نظر داشته باشید این فقط در صورتی صدق میکند که بهاندازه متوسط آجیل مصرف کنید.
درواقع با مصرف بیش از مقدار توصیه شده ممکن است شروع به افزایش وزن کنید چون آجیلها کالری فراوانی دارند، به این معنی که در هر ۲۸ گرم انرژی بیشتری نسبت به بسیاری از غذاهای دیگر دارند.