حذف ترجیحی گوشت از سفره مردم/ گوشت 700هزارتومانی توجیه اقتصادی ندارد!

افزایش قیمت گوشت سبب حذف تدریجی گوشت از سفره های مردم شده است.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛ پیمان پاک در پاسخ به اینکه قیمت گوشت گوسفندی تا ۷۰۰هزار تومان پیش رفته است، اظهار کرد: گوشت ۷۰۰هزار تومانی برای فروشگاه‌های بالای‌شهر است و قیمت گوشت قرمز بین ۶۰۰هزار تا ۶۲۰هزار تومان است.

پیمان‌پاک در ادامه خبر داد: واردات گوشت قرمز گرم از هفته گذشته افزایش پیدا کرده است، هرچند به دلیل تعطیلات کریسمس مدتی متوقف شده بود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: از نیمه دوم اسفند سال جاری گوشت دام پرواربندی‌شده تولید داخل هم به عرضه گوشت قرمز کشور اضافه می‌شود و همه اینها به کاهش قیمت این کالا می‌انجامد. بنابراین از نیمه دوم اسفند شاهد کاهش قیمت گوشت قرمز خواهیم بود.

گرانی گوشت مربوط به واسطه‌هاست

در همین حال و در خبری دیگر رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی گاوداران گفت: کمبودی در دام زنده نداریم و علت افزایش قیمت گوشت در بازار افزایش قیمت نهاده‌ها، فاصله زیاد بین تولید و مصرف و حضور واسطه‌ هاست. به گزارش ایسنا، بر اساس آخرین گزارش‌های مرکز آمار ایران در پاییز امسال تعداد ٣٤٩هزار راس گوساله در دامداری‌های کشور متولد شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ٢٢درصد افزایش داشته است. همچنین تعداد گاو و گوساله پروارشده در پاییز سال ‌جاری ٤٦٢هزار راس برآورد می‌شود که نسبت به مدت مشابه سال قبل ٥درصد افزایش یافته است.

سید احمد مقدسی، رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی گاوداران، در پاسخ به این سوال که آیا افزایش ۲۲درصدی تولید گوساله در پاییز امسال منجر به کاهش قیمت دام و گوشت در کشور خواهد شد یا خیر، گفت: کمبودی در دام سنگین نداریم که افزایش تولید، آن را جبران کند و افزایش قیمت دام و گوشت نیز به میزان تولید ارتباطی ندارد. یعنی کمبود دام منجر به افزایش قیمت نشده است. از طرفی فصل زایش گاو نیز در پاییز بوده و این امری طبیعی است.

انتهای پیام/

منبع: دنیای اقتصاد

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.