رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح کرد؛

بهبود چشمگیبر اوضاع انبار تملیکی/ ضرورت تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر پیرامون اموال و خودروهایی که در گمرکات و انبارهای اموال تملیکی استان بوشهر در معرض از بین رفتن هستند

در بخش دوم نشست دیروز شورای عالی قوه قضائیه، «ذبیح الله خداییان» رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به سفر خود به استان بوشهر و بازدید از گمرکات و انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛ در بخش دوم نشست دیروز شورای عالی قوه قضائیه، «ذبیح الله خداییان» رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به سفر خود به استان بوشهر و بازدید از گمرکات و انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی این استان، اظهار کرد: وضعیت اموال تملیکی استان بوشهر با توجه به اقدامات صورت گرفته در مدت اخیر، نسبت به قبل بهبود چشمگیری یافته ولی هنوز هم کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد. 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد از اموال موجود در گمرکات استان بوشهر را کالاهای متروکه تشکیل می‌دهند، عنوان کرد: هزار دستگاه خودروی خارجی که در این گمرکات نگهداری می‌شوند و زیر تابش مستقیم آفتاب و باد و باران قرار دارند، کاملا از بین رفته و بدنه آنها سوخته است؛ ۱۸۰ دستگاه ماشین آلات سنگین راه‌سازی نیز به همین شکل در حال از بین رفتن هستند.

خداییان به نگهداری نامناسب حدود ۴۰۰ دستگاه موتورسیکلت و ۲۵۰ دستگاه خودروی خارجی در انبارهای سازمان اموال تملیکی استان بوشهر نیز اشاره کرد و گفت: جهت جلوگیری از هدررفت این سرمایه‌ها و اموال،  لازم است که هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف در خصوص آنها صورت بگیرد.

وی همچنین با اشاره به دیدار خود با صیادان بوشهری در اسکله صیادی و استماع مشکلات و دغدغه‌های آنها، از تشکیل کارگروهی برای رسیدگی و پیگیری این مسائل و مشکلات خبر داد. 

«حسن بابایی» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور هم در این جلسه به اختلافات موجود میان وزارت نیرو و سازمان منابع طبیعی در زمینه مدیریت و بهره‌برداری از حریم رودخانه‌ها اشاره کرد وخواستار آن شد که هرچه سریع‌تر مشخص شود متولی اصلی حریم رودخانه ها در کشور کدام دستگاه است.

وی با اشاره به توسعه حریم رودخانه ها از سوی وزارت نیرو تا شعاع ۲ کیلومتری و بعضا اجاره این حریم از سوی وزارت نیرو و بهره‌برداری از شن و ماسه‌های رودخانه‌ها، گفت: شائبه جدی اینکه این موضوع به منابع طبیعی ضربه می‌زند وجود دارد و نیاز به اظهار نظر و ورود کارشناسی منابع طبیعی و محیط زیست دارد.

وی از صدور اسناد کاداستری برای ۲۰ میلیون هکتار از عرصه‌های طبیعی کشور طی دو ماه گذشته نیز خبر داد و گفت: همانگونه که وعده داده بودیم، تا پایان سال برای همه عرصه های طبیعی کشور اسناد کاداستری صادر خواهد شد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشورهمچنین در این نشست، از برون‌سپاری ۱۸ خدمت سازمان ثبت به دفاتر اسناد رسمی خبر داد.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.