ارزیابی تأثیرات جنگ بر شبکه بانکی در کمیسیون تحقیق و توسعه

نخستین جلسه کمیسیون تحقیق و توسعه کانون بانک‌های خصوصی در سال ۱۴۰۵ با حضور مدیران و کارشناسان حوزه پژوهش بانک‌ها و مؤسسات اعتباری عضو برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی به نقل از روابط عمومی کانون بانک‌های خصوصی در این نشست، موضوعات راهبردی همچون سناریوهای محتمل آینده اقتصادی کشور، ارزیابی تأثیرات جنگ و تحولات اخیر بر شبکه بانکی و راهکارهای تداوم کسب‌وکار (BCP) که از سوی هیأت عامل کانون به کمیسیون ارجاع شده بود، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به منظور تدوین پژوهشی جامع در این زمینه، سه تیم تخصصی تشکیل شد:

۱ ـ تیم تدوین سناریوهای کلان آینده (با رویکرد ژئوپلیتیک)

۲ ـ تیم تحلیل تأثیر سناریوها بر شاخص‌های کلان اقتصادی و تدوین سناریوهای اقتصادی مترتب

۳ ـ تیم تحلیل تأثیر سناریوها بر نظام پولی ـ بانکی و تدوین سناریوهای صنعت بانکداری (با تمرکز بر بانکداری خصوصی)

این تیم‌ها که متشکل از متخصصان شبکه بانکی خصوصی و نمایندگان کمیسیون هستند، مأمور شدند تا طی سه هفته آینده با همکاری مؤثر، اقدامات مربوطه را به انجام رسانند.

در ادامه جلسه، به چالش‌های جاری و پیش روی شبکه بانکی خصوصی پرداخته شد. مواردی چون تأثیر تسهیلات تکلیفی بر مدل کسب‌وکار و سودآوری بانک‌های خصوصی، سیاه نمایی رسانه‌ای علیه شبکه بانکی بطور خاص بانک¬های خصوصی، لزوم پاسخگویی فعال و داده‌محور کانون به اخبار کذب، طبقه بندی جدید شش گانه بانک‌ها و همچنین لزوم بازنگری در کارمزدهای بانکی با درنظرگرفتن حذف چهار صفر از واحد پول ملی و قرار گرفتن کارمزدها در حوزه “قران” مطرح شد.

با توجه به چالش‌ها و موضوعات مطرح‌شده، کمیسیون بر تقویت نقش پژوهش، تحلیل‌های راهبردی و نوآوری در حمایت از تصمیم‌سازی‌های کلان صنعت بانکداری خصوصی تاکید کرد.

در همین راستا ضرورت تفکیک و اولویت‌بندی محورهای پژوهشی متناسب با مسائل روز شبکه بانکی و شرایط کلان اقتصادی کشور مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد در جلسات آتی برنامه‌ریزی برای پژوهش‌های کاربردی و مسئله‌محور در این حوزه‌ها صورت پذیرد.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.