با حضور وزیربهداشت و مدیرعامل راه آهن؛

اولین مرکز اورژانس ریلی کشور به بهره‌برداری رسید

با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و رئیس اورژانس کشور، اولین مرکز اورژانس ریلی کشور به بهره‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی  به نقل از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، «سعید رسولی» در مراسم بهره برداری از اولین مرکز اورژانس ریلی کشور گفت: خوشبختانه در سال جهش تولید و در آستانه عید سعید غدیر خم، امروز با همکاری اورژانس کشور شاهد راه اندازی اولین اورژانس ریلی کشورهستیم.

معاون وزیر راه وشهرسازی اظهارداشت: هم اکنون مراکز قم، سمنان و شیراز برای توسعه اوژانس ریلی اعلام آمادگی کرده اند و امیدواریم با برنامه ریزی و همکاری اورژانس، بتوانیم به سرعت این مراکز را توسعه دهیم.

رسولی با بیان اینکه در حال حاضر با همکاری اورژانس کشور یک دستگاه آمبولانس ریلی به عنوان پایلوت تجهیزشده است، گفت: راه آهن جمهوری اسلامی ایران درصدد است بلافاصله تعداد این مراکز را افزایش دهد تا آمبولانسهای ریلی بیشتری در اختیار بهداشت و درمان کشور قرار گیرد.

رئیس هیات مدیره شرکت راه آهن یادآورشد: صنعت ریلی به عنوان حمل و نقل سبز و ایمن شناخته می شود و شبکه ریلی کشور با بیش از ۱۲ هزار کیلومتر در اقصی نقاط کشور، شهرها و روستاهای زیادی را تحت پوشش خود قرار داده است.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در ادامه از خدمات و مجاهدت های همه کادر درمانی کشور به عنوان فرشته‌های نجات به خصوص در این ایام تقدیر و تشکر کرد وافزود: پیش از این نیز صنعت حمل و نقل ریلی، در طول دفاع مقدس در حوزه بهداشت و درمان موفق به خدمت رسانی به ملت شریف ایران شده است.

اینجا بیشتر بخوانید: تفاهم نامه همکاریهای مشترک بین شرکت راه آهن و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید

در پایان این مراسم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تقدیر از راه اندازی اولین مرکز اورژانس ریلی کشور گفت: پیش از این اورژانس هوایی و پارسال 3 آمبولانس دریایی برای کمک رسانی به جزایر در خلیج فارس به بهره برداری رسید.

سعید نمکی تصریح کرد: با همت راه آهن جمهوری اسلامی ایران امروز نیز شاهد به بهره برداری رسیدن اولین مرکز اورژانس ریلی کشور هستیم و امیدواریم با افزایش آمبولانس های ریلی بتوانیم خدمات اورژانسی خود را از طریق ریلی در سطح کشور توسعه دهیم.

شایان ذکر است، همزمان با راه اندازی اولین مرکز اورژانس ریلی کشور، ۱۱۵ طرح اورژانسی در هفت استان در شهرهای اردبیل، اصفهان، تبریز، زنجان، جیرفت، قزوین، اراک، اهواز، زاهدان، ساوه، همدان، رشت، خرم‌آباد و بجنورد به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.