بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از کارگاه تولیدی زندان اردکان
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جریان سفر به شهرستان اردکان از زندان این شهرستان بازدید و ضمن بررسی بخشهای مختلف، مشکلات کارگاه تولیدی زندان را بررسی کرد.
به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، دکتر خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور با حضور بازرس کل استان یزد و مسئولان شهرستان اردکان از زندان اردکان بازدید کرد.
دکتر خدائیان در حاشیه بازدید از زندان اردکان از کارگاه تولیدی این زندان نیز بازدید کرد.
وی در گفتوگو با مسئولان کارگاه و زندانیان شاغل در این مجموعه، دغدغهها و مسائل آنان را از نزدیک شنید و بر ضرورت رفع مشکلات موجود، حمایت از فعالیتهای اصلاحی و حرفهآموزی و فراهم کردن زمینه مهارتآموزی برای زندانیان تأکید کرد.
خدائیان همچنین بر اهمیت اشتغال و حرفهآموزی در فرآیند اصلاح و بازگشت زندانیان به جامعه تأکید و دستور پیگیری مشکلات مطرح شده را صادر کرد.
در ادامه این بازدید، مراسم آزادی تعدادی از زندانیان با حضور دکتر خدائیان و مسئولان شهرستان برگزار شد.
انتهای پیام/