اجرای حدود 29 هزار هکتار پروژه آماده‌سازی اراضی توسط سازمان ملی زمین و مسکن با برآورد 80 همت در کشور برای طرح‌های مسکن

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: حدود ۲۹ هزار هکتار پروژه آماده سازی اراضی شهری و شهرک‌ها با واحدپذیری ۹۶۳ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن در کشور در حال اجراست.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی به نقل از روابط عمومی سازمان ملی زمین و مسکن، ارسلان مالکی افزود: برآورد ریالی اجرای این ۱۲۰۲ پروژه‌ نزدیک به ۸۰ هزار میلیارد تومان است.

وی با اشاره به مذاکرات صورت گرفته با وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: 15 پیشنهاد الحاق اراضی در شورای عالی شهرسازی و معماری و 45 پیشنهاد در دبیرخانه‌های این شورا موجود است که امیدواریم در این خصوص هم به‌زودی گشایش‌هایی صورت ‌پذیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر کنترل کیفیت طرح‌ها و اجرای پروژه‌ها با استفاده از سامانه‌های مربوطه خواستار پایش مستمر و میدانی مبتنی بر برنامه‌اجرایی توسط دفاتر تخصصی مرتبط شد.

گفتنی است در این نشست گزارشی از وضعیت کلی طراحی پروژه‌های آماده سازی در ۵ استان تهران، کرمان، فارس، یزد و خوزستان ارائه شد.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.