افزایش قیمت غذاهای رستورانی/ مردم تمایلی به خرید غذا از بیرون ندارند

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‎ و سلف سرویس‌های تهران اعلام کرد: مشتریان رستوران‌ها فقط نسبت به نیمه دوم سال گذشته ۳۰ درصد ریزش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛ در سال‌های اخیر دو اتفاق مهم جان رستوران‌ها را گرفت. اولین اتفاق همگیری کرونا بود که بسیاری از آنها را بی‌جان کرد. البته با پایان کرونا زندگی به بعضی رستوران ها بازگشت. اما این زندگی دوام چندانی نداشت. زیرا تورم مواد غذایی و خدمات ادامه حیات را برای آنها سخت کرد. به طوری که طبق آمار اتحادیه رستوران‌دارن بیش از ۳۵ درصد رستوران‌داران جواز خود را باطل کردند و تغییر شغل دادند.

چون به گفته علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‎ و سلف سرویس‌های تهران وضعیت کسب وکار و درآمدها اصلا خوب نیست.

رهبری اظهار کرد:  تعداد مشتریان ما درحال حاضر فقط نسبت به نیمه دوم سال گذشته ۳۰ درصد کاهش یافته است. این فقط مربوط به رستوران‌ها و سلف‌سرویس‌ها نیست، بلکه وضعیت بیرون‌برها نیز همینطور است. مردم که پول نداشته باشند، نمی‌توانند از هیچ جا خرید کنند.

وی وضع کنونی را ناشی از گرانی شدید مواداولیه می‌داند.

رهبری افزود: ما جنس را گران می‌خریم ولی نمی‌توانیم به قیمت سابق غذا را بفروشیم. برای همین رستوران‌ها دائم به ما قیمت جدید می‌دهند و ما پس از آنالیز آن را تایید می‌کنیم.

رهبری تصریح کرد: هر نرخی که ما می‌دهیم، باید تعزیرات بپذیرد.

رستوران‌داران پیش بینی می‌کنند، در ماه‌های منتهی به پایان سال قیمت‌ها بیش از پیش رشد کند. مگر اینکه دولت از رستوران‌دارن با ارائه مواد اولیه مناسب حمایت کند.

رهبری هم پیشتر یکی از مشکلات بزرگ صنف رستوران داران را مالیات بر ارزش افزوده مطرح کرده بود و گفته بود که امروز که قیمت ها رشد کرده است مالیات بر ارزش افزوده مبلغ فاکتور را بالا برده و منجر به نارضایتی مشتریان شده است.

انتهای پیام/

منبع: اکو ایران

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.