پزشکیان: افزایش قطعی رقم کالابرگ الکترونیک برای بازنشستگان

رئیس‌جمهور وعده صریحی مبنی بر افزایش قطعی مبلغ کالابرگ الکترونیک و تدوین برنامه‌ای ویژه برای بهبود وضعیت بهداشت و درمان بازنشستگان داد.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی  مسعود پزشکیان در نشست صمیمی با نمایندگان کانون‌های بازنشستگی، ضمن تأکید بر لزوم ارتقای وضعیت معیشتی این قشر، از اتخاذ تصمیمات سازنده خبر داد.در این نشست، رئیس‌جمهور وعده صریحی مبنی بر افزایش قطعی مبلغ کالابرگ الکترونیک و تدوین برنامه‌ای ویژه برای بهبود وضعیت بهداشت و درمان بازنشستگان داد. این تصمیمات در چارچوب ارتقای معیشت و تأمین نیازهای اساسی این قشر اقتصادی-اجتماعی اتخاذ شد.

مسعود پزشکیان در نشست صمیمی با نمایندگان کانون‌های بازنشستگی، ضمن تأکید بر لزوم ارتقای وضعیت معیشتی این قشر، از اتخاذ تصمیمات سازنده خبر داد. مهم‌ترین بخش این نشست، وعده صریح رئیس‌جمهور مبنی بر افزایش قطعی مبلغ کالابرگ الکترونیک و برنامه‌ریزی ویژه برای بهبود وضعیت بهداشت و درمان بازنشستگان بود.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.