کدام مواد غذایی مغز را تقویت می‌کنند؟

با ایجاد تغییرات کوچک اما مؤثر در رژیم غذایی و سبک زندگی، می‌توانیم مغز خود را تقویت کنیم و سال‌های بیشتری از حافظه و توانایی‌های ذهنی خود لذت ببریم.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادیتحقیقات جدید منتشرشده در مجله Nutrients نشان می‌دهد که پلی‌فنول‌ها، ترکیبات آنتی‌اکسیدانی موجود در میوه‌ها، سبزیجات و برخی خوراکی‌های گیاهی، می‌توانند تأثیر شگفت‌انگیزی بر سلامت شناختی داشته باشند.با ایجاد تغییرات کوچک اما مؤثر در رژیم غذایی و سبک زندگی، می‌توانیم مغز خود را تقویت کنیم و سال‌های بیشتری از حافظه و توانایی‌های ذهنی خود لذت ببریم.

محققان اسپانیایی با انجام یک آزمایش بالینی ۱۶ هفته‌ای روی ۹۲ شرکت‌کننده دریافتند که مصرف روزانه ۶۰۰ میلی‌گرم پلی‌فنول (به شکل مکمل) موجب بهبود قابل‌توجه حافظه و مهارت‌های شناختی در افراد شد. سطح دو ترکیب کلیدی در مغز – BDNF و CREB – که به رشد سلول‌های عصبی و تقویت حافظه کمک می‌کنند، افزایش یافت.

برای دریافت این ترکیبات نیازی به مصرف مکمل نیست! محققان توصیه می‌کنند که مردم برای تقویت سلامت مغز خود، بیشتر از مواد غذایی سرشار از پلی‌فنول استفاده کنند. برخی از این خوراکی‌های مفید عبارتند از:

  • بلوبری، توت‌فرنگی و انار
  • سیب، انگور و انبه
  • چای سبز و قهوه
  • شکلات تلخ
  • روغن زیتون و گردو

علاوه بر رژیم غذایی غنی از پلی‌فنول، فعالیت بدنی منظم، خواب کافی و مدیریت استرس نیز می‌توانند نقش مهمی در کاهش خطر زوال شناختی داشته باشند.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.