مدیر طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در جمع خبرنگاران خبر داد؛
ایجاد ۵۴۰ موقعیت شغلی از سوی بنیاد برکت/ فعالیت های خود را در حوزه محرومیت زدایی متمرکز کردیم
مدیر طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت گفت: ما در راستای اشتغالزایی و محرومیت زدایی فعالیت های خود را برنامهریزی می کنیم از این رو با اقدامات ما بیش از ۵۴۰ موقعیت شغلی تا به امروز ایجاد شده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛ محسن مردعلی دبیر شورای راهبردی زنجبره های ارزش و مدیر طرح های اشتغالزایی بنیاد برکت در حاشیه بازدید خبرنگاران از طرح های زنجیره سبز آبی در استان هرمزگان که به همت بنیاد برکت انجام شده است اظهارکرد: بحث امنیت غذایی برای کشور یکی از موضوعات حیاتی و استراتژیک است از این رو بنیاد برکت در سال جاری با توجه به شعارسال مبنی بر رشد تولید در بحث امنیت غذایی که به معیشت مردم متوصل است ورود پیدا کرده و این موضوع را به عنوان کارویژه خوددر دستور کار قرار داده است.
وی افزود: در امنیت غذایی چهار حوزه تولید، نظام توزیع، سلامت و تاب آوری دارای اهمیت فراوان است از این رو باتوجه به خشکسالیهای چندسال گذشته بنیاد برکت در حوزه تامین پوشش کامل امنیت و سلامت غذایی وارد عمل شده است.
دبیر شورای راهبردی زنجبره های ارزش و مدیر طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت تصریح کرد: باتوجه به هدف گذاری صورت گرفته درسند آمایش سرزمینی، سند الگوی کشور و سایر سیاستهای کلی بخش کشاورزی ما موظف ایم باتوجه به نیاز کشور ۱۴۵ میلیون تن تاسال ۱۴۰۶ در حوزه کشاورزی تولید داشته باشیم اما در حال حاضر میزان تولیدات ما نزدیک ۱۲۵ میلیون تن است.
مردعلی با بیان اینکه یک فاصله ۲۵ میلیون تنی بین وضعیت موجود و مورد انتظار ما وجود دارد خاطرنشان کرد: ما در افق پنج ساله باید به رقم ۳۴۵ میلیون تن برسیم و برای تحقق این موضوع مجبوریم یکسری اقداماتی را انجام دهیم از این رو باید بر روی تولید کالاهای استراتژیک حوزه کشاورزی مثل گوشت، دانههایروغنی و ذرت متمرکز شویم از این رو ما در بنیاد برکت دو زنجیره سبز حوزه کشاورزی و آبی را تعریف کردیم و در این راستا برنامه هایخود را طراحی و ترسیم کردیم.
وی با بیان اینکه ما در زنجیره آبزیان رتبه و شرایط خوبی داریم تاکید کرد: در بنیاد برکت ما در تلاشیم ۳۰ هزار طرح را که باعث اشتغالزاییبیش از ۱۰۰ هزار نفر می شود در قالب تسهیلات در حوزه غذایی عملیاتی کنیم.
دبیر شورای راهبردی زنجبره های ارزش و مدیر طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت با بیان اینکه ۶ هزار میلیارد برای ۳۰ طرح حوزه غذایی در نظر گرفته شده است گفت: پیش بینی میکنیم با اجرایی شدن این طرح ها نزدیک ۱۷ میلیون دلار در حوزه صادرات نصیب کشورشود که تحقق این مهم بدون شک دستاوردهای خوبی برای کشور خواهد داشت.
مرد علی با اشاره به اینکه فعالیت بنیاد برکت در حوزه غذایی بیش از ۱۵ سال است اظهار کرد: ما در راستای اشتغالزایی و محرومیتزدایی فعالیت های خود را برنامهریزی می کنیم از این رو با اقدامات ما بیش از ۵۴۰ موقعیت شغلی ایجاد شده است و مجموع عملکردما در حوزه کسب و کارهای خرد و خانگی اجرای ۱۴۴ هزار طرح بوده است و در حوزه شرکتی و شخصی ما ۶۶۵ فرد یا شرکت را موردحمایت قرار دادیم و نزدیک ۱۱۱ هزار موقعیت شغلی ایجاد کردیم.
وی در پایان گفت: بنیاد برکت در حوزه امنیت غذایی رویکرد جدی را اتخاذ کرده و از همه ی نهادهای دولتی، حکومتی و خصوصی درجهت همکاری دعوت به عمل آورده است و تا به امروز بیش از ۹۰ درصد برنامه های ما اجرایی شده و یا در حال اجرا است.
انتهای پیام/