افتتاح ۱۸ نمازخانه بین‌راهی همزمان با سی و یکمین اجلاس سراسری نماز در کشور

در دیدار رضا اکبری سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور، مطالبی با محوریت هماهنگی سی و یکمین اجلاس سراسری نماز مطرح و بررسی شد.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای، رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: علاوه بر بهره‌گیری از ظرفیت طلاب و کارشناسان نماز در مدارس، باید در این راستا از ظرفیت هیئات مذهبی، ائمه جمعه و آموزش و پرورش بهره برد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با تاکید بر اینکه باید اقدامات ماندگار در حوزه ترویج نماز انجام شود، بیان کرد: در این زمینه استفاده از روش‌های ابتکاری مورد تأکید است.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ‌سازی در حوزه نماز، زمینه‌ساز اصلاح امور دیگر است، تصریح کرد: همه دستگاه‌های متولی در حوزه برگزاری سی و یکمین اجلاس سراسری نماز با عشق و نشاط فعالیت و مشارکت داشته باشند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور بر اهمیت تجلیل از فعالان ترویج فرهنگ نماز تاکید کرد.

سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز در این نشست گفت: همزمان با برگزاری سی و یکمین اجلاس سراسری نماز، ۱۸ نمازخانه بین راهی و ۵۲ مجتمع خدماتی رفاهی در سطح کشور به بهره‌برداری خواهند رسید.

رضا اکبری اظهار کرد: در سال‌های اخیر ۴۰ نمازخانه بین راهی در سطح محورهای مواصلاتی کشور افتتاح شده و هم اکنون ۲۰ نمازخانه دیگر در حال احداث است.

وی با تاکید بر این‌که در سال‌های اخیر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فعالیت‌های خوبی را در زمینه ترویج فرهنگ نماز اجرایی کرده است، عنوان کرد: در زمینه توسعه نمازخانه‌های بین راهی فعالیت‌ها را با قوت ادامه می‌دهیم.

سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بیان کرد: در حال حاضر پروژه‌هایی در این زمینه در حال احداث است و سال آینده نیز با تامین اعتبارات مورد نیاز احداث نمازخانه‌های بین راهی استمرار می‌یابد، همچنین در زمینه بهسازی و ارتقاء کیفیت نمازخانه‌های موجود در سطح محورهای مواصلاتی کشور اعم از نمازخانه‌های مجتمع‌های خدماتی رفاهی و خودگردان می‌توان اقدامات خوبی را انجام داد.

اکبری خاطرنشان کرد: همچنین تفاهم‌نامه مشترکی با محوریت تعاملات فرهنگی در زمینه ترویج نماز در سطح جاده‌ها، مراکز اقامتی و سیاحتی بین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، آستان قدس رضوی، ستاد اقامه نماز و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حال انعقاد است.

وی با تاکید بر استمرار آموزش رانندگان در این حوزه افزود: از سویی اقدامات خوبی در زمینه آموزش دبیران استانی و ستادهای اقامه نماز در سطح استان‌های کشور صورت گرفته و در سال گذشته بر اساس ارزیابی‌ها در خصوص فعالیت‌های انجام شده در مجموعه حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، اقدامات ۲۱ استان در این زمینه عالی و دیگر استان‌ها نیز خوب ارزیابی شده است.

این مقام مسئول با اشاره به گستره فعالیت‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و جامعه گسترده مرتبط با این سازمان در حوزه حمل و نقل و رانندگان گفت: از این ظرفیت می‌توان در راستای ترویج فرهنگ نماز در کشور به نحو مطلوب بهره برد.

اکبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تکالیفی که در زمینه برگزاری سی و یکمین اجلاس سراسری نماز به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده محول شده است، اظهار کرد: همزمان با برگزاری این اجلاس ۱۸ نمازخانه و ۵۲ مجتمع خدماتی رفاهی در سطح کشور به بهره‌برداری می‌رسند.

وی ادامه داد: همچنین قانون توسعه حمل و نقل عمومی در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است که لایحه خوبی در آن دیده شده و نهایی شدن آن، زمینه‌ساز اقدامات خوبی در این حوزه است.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.