به همت بنیاد برکت و با همکاری 7 اندیشکده سند الگوی راهبردی محرومیت‌زدایی تدوین شد

مدیرعامل بنیاد برکت از تدوین سند الگوی راهبردی محرومیت‌زدایی با کمک ۷ اندیشکده و با رویکرد اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی 2 رکن اساسی در جهت رفع مشکل اشتغال و توسعه کشور است، چرا که کارآفرینی با رویکرد اقتصاد مقاومتی به عنوان یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین نیازهای کشور محسوب شده و این امر علاوه بر حل مشکلات اجتماعی می‌تواند فرهنگ مسؤولیت‌پذیری اجتماعی را در کشور نهادینه کند.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛ سیداميرحسین مدنی اظهار داشت: در سند الگوی راهبردی محرومیت‌زدایی مؤلفه‌های اصلی شامل درون‌زایی، برون‌نگری، دانش‌بنیانی، مردم‌بنیانی و تولیدمحوری مورد توجه قرار گرفته است. وی به نقش پررنگ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در رفع فقر و محرومیت اشاره کرد و گفت: این سند بر نقش‌آفرینی بیش از پیش ظرفیت‌ها و استعدادهای مردمی، بر تحقق 2 هدف مهم رفع فقر و شکوفایی اقتصادی تأکید ویژه دارد. مدیرعامل بنیاد برکت گفت: این الگو در ۷ فصل از جمله جهت‌گیری‌های اقتصادی انقلاب اسلامی، بازنمایی مفهوم پیشرفت، نسبت درون‌زایی و برون‌نگری، تولید با ظرفیت‌های مردمی و محلی، ایجاد خطوط صادرات خرد با محوریت رشد اقتصادی مناطق محروم، نقش دانش‌بنیان‌ها در کمک به رسته‌ها و زنجیره‌های تولید مردم‌محور و الگوی پیشرفت و آبادانی مناطق محروم در بستر اقتصاد مقاومتی تدوین شده است.

آغاز هفته امور تربیتی از دوم اسفند

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تربیت باید به گونه‌ای باشد که دانش‌آموز را به سمت قله‌های علمی و انسانی هدایت و از توقف در وضعیت موجود جلوگیری کند، گفت: هدف ما از تربیت آرمانی، ایجاد مسیر حرکت برای دانش‌آموزان به سمت رشد و تعالی است. حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، در نشست اعلام برنامه‌های هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی بر اهمیت تربیت دانش‌آموزان در نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: هفته امور تربیتی امسال با شعار «تربیت آرمانی برای ایران برای مدرسه» آغاز خواهد شد. وی با بیان اینکه ماه رمضان موجب تغییر تاریخ شروع این برنامه‌ها شده است، افزود: این رویداد از پنجشنبه آغاز می‌شود و با حضور بر مزار شهدا و دیدار با خانواده‌های شهدا همراه خواهد بود. همچنین برنامه‌هایی شامل سخنرانی‌های مدیران کل، تجلیل از پیشکسوتان امور تربیتی، و تقویت نقش اولیا و مربیان در تربیت دانش‌آموزان در دستور کار قرار گرفته است. معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت تربیت آرمانی در چارچوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ادامه داد: هدف ما از تربیت آرمانی، ایجاد مسیر حرکت برای دانش‌آموزان به سمت رشد و تعالی است. پورثانی گفت: از امسال به مناسبت روز امور تربیتی، قصد داریم جایزه ویژه مربی را معرفی کنیم. این جایزه به مربیان پیشکسوت، مربیان فعال در مدارس و افرادی که در حوزه تربیتی نقش‌آفرینی کرده‌اند، اهدا خواهد شد. وی با بیان اینکه برنامه‌های ویژه‌ای برای روز ۸ اسفند، روز امور تربیتی و ارکان موثر در تربیت، در نظر گرفته شده است، افزود: از تمام علاقه‌مندان برای شرکت در این برنامه‌ها دعوت می‌شود. پورثانی در ادامه بیان کرد: امروز  (دیروز سه‌شنبه) هم جشنواره «راه امین» آغاز شد که دانش‌آموزان به منویات رهبر انقلاب پاسخ می‌دهند.

مصدومیت ۲۶ نفر در پی حادثه تصادف در شهرضا

هلال‌احمر استان اصفهان از مصدومیت ۲۶ نفر در پی تصادف و واژگونی اتوبوس مسافری شیراز – کرج و نیسان باری در جاده امین‌آباد – شهرضا خبر داد. شهرام مکارم، مدیر روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: حادثه واژگونی اتوبوس مسافری شیراز-کرج ساعت ۰۰:۲۰ سه‌شنبه ۳۰ بهمن (دیروز) به مرکز اورژانس اصفهان گزارش شد. وی افزود: این حادثه در کیلومتر ۱۰۰ جاده آباده به شهرضا که در حوزه استحفاظی استان اصفهان واقع شده است، تصادف یک دستگاه اتوبوس و یک دستگاه نیسان باری به مراکز امدادی گزارش شد. مدیر روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان بیان کرد: از ۲۹ نفر سرنشین این 2 خودرو ۲۶ نفر مصدوم شدند که به محض اطلاع یک تیم عملیاتی تخصصی امداد و نجات پایگاه جمعیت هلال‌احمر امین‌آباد شهرضا به محل حادثه اعزام شد. مکارم ادامه داد: با کمک همکاران این پایگاه و همه نیروهای امدادی و اورژانس این ۲۶ نفر به مرکز درمانی بیمارستان امیرالمومنین(ع) اعزام شدند و تحت درمان قرار گرفتند.

تأمین داروی بیماران SMA با کمک تولیدکنندگان داخلی

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: یک نوع از داروی بیماران SMA توسط تولیدکنندگان داخلی تولید و در بازار موجود است. دکتر مهدی پیرصالحی اظهار کرد: داروی خارجی بیماران SMA بسیار گران‌قیمت است؛ سال گذشته این دارو وارد شد تا کارآزمایی بالینی روی آن انجام و اثرگذاری روی بیماران بررسی شود. بنا بر اعلام سازمان غذا و دارو، وی با اشاره به اینکه داروی خارجی بیماران SMA برای هر بیمار ماهانه یک میلیارد تومان هزینه دارد، افزود:  این هزینه از توان نظام سلامت و بیماران خارج است، البته خوشبختانه 2 شرکت دارویی ما به تولید این دارو ورود کرده‌اند و با قیمت حدود ۶۰ میلیون تومان در ماه این دارو را تامین می‌کنند. رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: ۷۰ درصد هزینه داروی تولید داخل بیماران SMA تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است و با توجه به اینکه مابه‌التفاوت ۲۰ میلیون تومانی نیز از عهده پرداخت بیماران خارج است، امیدواریم با کمک خیریه‌ها هزینه بیماران کمتر شود.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.