رفع تعرض فوری 277 هکتار زمین دولتی در مهرماه توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه در مهرماه 280 مورد تعرض به اراضی دولتی صورت گرفته است، گفت: تمامی280 مورد تعرض‌ به مساحت حدود 277 هکتار با تلاش همکاران ما در یگان‌ حفاظت استان‌های کشور به‌طور فوری رفع شده است.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی به نقل از روابط عمومی سازمان ملی زمین و مسکن، ارسلان مالکی افزود: بیشترین وقوع تعرض به اراضی دولتی در استان‌های تهران، فارس، سیستان و بلوچستان (ایرانشهر) رخ داده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام این مطلب که در مهر ماه امسال 52 حکم قطعی توسط یگان حفاظت به نفع دولت اجرا شده، ادامه داد: طی ماه گذشته 56 هکتار زمین دولتی از این طریق به بیت‌المال بازگشته است.

مالکی همچنین در پایان گفت: طی ماه گذشته در ادارات کل راه و شهرسازی استان‌های سمنان، قزوین، قم، کرمانشاه، مازندران و مرکزی هیچگونه تعرضی به اراضی دولتی گزارش نشده است.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.