مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد؛

رفع کمبود زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در گلستان

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، گفت: در راستای تامین زمین برای اجرای قانون جهش تولید مسکن در استان گلستان، توافق با مالکین حقیقی و حقوقی در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی به نقل از روابط عمومی سازمان ملی زمین و مسکن، ارسلان مالکی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن اظهار کرد: در استان‌های شمالی کشور با توجه به وجود اراضی مرغوب کشاورزی با مشکل تامین زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن روبه‌رو هستیم که رفع این معضل یکی از اولویت‌های مهم وزارت راه و شهرسازی است.

وی افزود: ماده ۷ تا ۱۲ قانون جهش تولید مسکن روش‌های تامین زمین عنوان شده که استان‌ها می‌توانند از این ظرفیت برای تامین زمین استفاده کنند.
مالکی در هجدهمین جلسه شورای مسکن استان گلستان، گفت: توافق با مالکان حقیقی و حقوقی یکی از این موارد است که اقدامات استان گلستان در این حوزه قابل تقدیر است.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن همچنین ادامه داد: چنانچه اراضی اطراف شهرهای استان گلستان ظرفیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن را داشته باشد، پس از انجام مطالعات و اخذ مجوز از سازمان جهاد کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی تاییدیه الحاق این زمین ها را به بافت صادر خواهد کرد.
وی در ادامه در خصوص ارائه تسهیلات بانکی به متقاضیان، گفت: بر اساس قانون جهش تولید مسکن، ۲۰ درصد تسهیلات بانک‌ها باید به طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یابد.
مالکی همچنین تصریح کرد: با رایزنی های انجام شده در شورای پول و اعتبار، نرخ سود تسهیلات نهضت ملی مسکن از ۲۳ به ۱۸ درصد کاهش پیدا کرد.
وی در ادامه گفت: همچنین به منظور حمایت از سازندگان و متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن تسهیلات بانکی نیز از ۳۰۰ به ۵۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.

 

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.