ثبت نام از عوامل کارگری خدمات شهری جهت اعزام به عتبات عالیات

شهردار منطقه۹ از ثبت نام عوامل کارگری خدمات شهری جهت اعزام به عتبات عالیات برای خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۹؛ سیدمحمدرحیم مرتضوی با اعلام این خبر گفت:  با توجه به نزديك شدن به ايام برگزاري مراسم راهپيمايي عظيم اربعين حسيني و لزوم برنامه ريزي‌ جهت ارائه خدمات رساني شایسته به زائرين سرور و سالار شهيدان اباعبدالله الحسین(ع)، ثبت نام از عوامل کارگری در غرب پایتخت انجام شد.

وی افزود: به این منظور و در راستای اجراي عمليات رفت و روب و جمع آوري پسماند در طول مسیر راهپیمایی مراسم اربعین حسینی، پس از انجام مقدمات اولیه هماهنگی های نهایی با سازمان مدیریت پسماند انجام می شود.

شهردار منطقه۹ یادآور شد: تعداد ۱۰۰نفر از عوامل کارگری منطقه۹ روز چهارم شهریور ماه جهت اعزام به عتبات عالیات ثبت نام کرده اند.

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.