وزیر «راه و شهرسازی» به کمیسیون عمران می‌رود

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از حضور وزیر راه و شهرسازی در جلسه هفته آینده این کمیسیون خبر داد و گفت:اولین اقدام وزارت راه و شهرسازی شناسایی و معرفی زمین‌های مستعد واگذاری جهت ساخت و ساز در مناطق محروم کشور می‌باشد. هفته آینده ‎وزیر راه و شهرسازی جهت هماهنگی به ‎کمیسیون عمران خواهد آمد.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛ محمدرضا رضایی‌کوچی در پیامی در صفحه توئیتری خود نوشت: «با همراهی مجلس و شورای محترم نگهبان ‎قانون جهش و رونق تولید ‎مسکن مصوب شد و به دولت محترم ابلاغ می‌گردد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان داشت: اولین اقدام وزارت راه و شهرسازی شناسایی و معرفی زمین‌های مستعد واگذاری جهت ساخت و ساز در مناطق محروم کشور می‌باشد. هفته آینده ‎وزیر راه و شهرسازی جهت هماهنگی به ‎کمیسیون عمران خواهد آمد».

انتهای پیام/

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.