تداوم گرمای تابستان در بیشتر مناطق کشور

بنا بر گزارش سازمان هواشناسی کشور امروز پنجشنبه (۲ مرداد) ماندگاری هوای گرم در بیشتر مناطق کشور همراه با جوی آرام و پایدار پیش‌بینی می‌شود. در ۴ استان رگبار پراکنده، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی مورد انتظار است.

به گزارش پایگاه خبری رخداد اقتصادی؛کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: «امروز در شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات مازندران، جنوب کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان در ساعات عصرگاهی رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. فردا نیز در همین نقاط احتمال بارش پراکنده وجود دارد. فعالیت سامانه بارشی به شکل بارش پراکنده روز شنبه وسعت بیشتری پیدا می‌کند و شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، سمنان و گلستان را در برمی‌گیرد.»
امروز تشدید گرادیان فشاری و تقویت بادهای ۱۲۰روزه در خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، جنوب و نوار شرقی خراسان رضوی، سبب صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی شده‌است. در این شرایط احتیاط در ترددها به ویژه بین شهری، عدم حضور بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در فضای باز، خودداری از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده توصیه می‌شود.
فریبا گودرزی افزود: «در ۵ روز آینده در شمال شرق، شرق، استان‌های خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و بخش‌هایی از مرکز وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود که کاهش کیفیت هوا را به دنبال دارد. در مناطق مستعد، احتمال وقوع طوفان‌های گرد و خاک نیز وجود دارد.»
خلیج فارس، شرق دریای عمان و دریای خزر مواج و متلاطم است.
امروز افزایش وزش باد و افزایش ارتفاع امواج در مناطق ساحلی و دور از ساحل استانهای خوزستان و بوشهر، در خلیج فارس نیز با صدور هشدار هواشناسی دریایی سطح نارنجی همراه است. در این شرایط مخاطراتی از جمله احتمال اختلال در ترددهای دریایی شناورها، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تجاری و احتمال پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس های پرورش ماهی وجود دارد.
درتهران نیز در ساعات بعد از ظهر احتمال وزش باد شدید همراه با احتمال خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. نوسانات دمایی تهران ۲۶ و ۳۹ درجه است. بیشینه دمای تهران نسبت به روز گذشته یک درجه کاهش داشته‌است.
روند کاهش تدریجی دمای تهران تا پایان هفته پش‌بینی می‌شود و دوباره با افزایش دمای تهران روبه‌رو می‌شویم.

رکوردداران گرما در استان خوزستان

کارشناس سازمان هواشناسی کشور همچنین گفت: «خنک‌ترین منطقه کشور دشت نمدان در استان فارس ۹درجه و گرم‌ترین مناطق کشور شبانکاره در استان بوشهر ۵۲ درجه، شوش و رامشیر در استان خوزستان ۵۰ درجه گزارش شده‌است.» فریبا گودرزی افزود: «در بین مراکز استانی نیز شهرکرد با دمای ۱۳ درجه و اردبیل با دمای ۱۴ و اهواز با دمای ۴۸ درجه ثبت شده‌اند.»

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.